13 de maig del 2008

Les Canals (La Garrotxa)

Dilluns 12 de Maig varem anar a fer Les Canals el germà sec del Sant Aniol, amb la particularietat de que agafem pluges. L'aspecte de l'aproximació ja ens va donar una ideia de que ens esperaria, només creuar la cadena on es deixa el cotxe, a la baixada creuava un riu d'aigua bruta, remoguda per les fortes pluges, l'aproximació la varem fer en 2 hores. El començament del barranc es podia veure com hi havia arrels d'abres, inclús algun caigut a mig del riu. Tots els rapels amb aigua, les badines plenes.

El terra era o molt relliscos o molt adarent, per tant hi havia tobogans que no es podien fer per culpa del poc lliscament, i d'altres que lliscaven però no hi havia prou profunditat en les badines. Pel camí ens varem trobar a un porc senglar (mort per una caiguda desde uns 90 metres). Equipació bona-regular (la majoria són químics o parabolts). Retorn 1:05 minuts. A mencionar les millores d'un any enrera, la col·locació d'un pont, on abans hi havia un tronc per creuar el riu.

Bé una bona opsció en dies de pluja, ens varem quedar amb ganes de fer el Sant Aniol, que suposem que aniria una mica més carregat d'aigua.


























Ressenya Les Canals