28 de maig del 2008

Gorgs 2008 - Arnes

Acabem d'estar a la concentració GORGS 2008 a Arnes (Terra Alta), tres dies de sessions barranqueres, descens de barrancs i sobretot unió i coneixença entre pràcticants i professionals del mon dels barrancs.
Els 3 dies va estar plovent, els barrancs baixavent ben generosos d'aigua, cosa inusual per la zona. L'organització com cada any perfecte!, presentacions, audiovisuals, conferències, col·loquis, venta de material, presentació de fotografia i un bon sopar de germanó.

Nosaltres només vam aprofitar per fer un descens el de la Paridora, accés desde el Toll de Vidre, rigorós descens en quant a permisos, ja que els Forestals estaven i ens van demanar el permís, correcte!!. L'accés caminant va ser d'unes dues hores a bon ritme, a mig camí va començar a ploure amb moltes ganes i poc després començava la calamarsada, tot i axí l'entrada a la Paridora no era compromesa. Un descens extraordinari amb l'aigua que baixaba, per disfrutar a cadasqun dels resalts, rapels i salts. Ens acompanyaven en Nacho, Pady i l'Albert, en Nacho es va llençar desde els 14 metres i quina entrada.
Ressenya:

1 comentari:

Anònim ha dit...

El "rankin" dels més guap@s de Gorgs!!!!!!!! ji,ji!!!!! Guap@s per fora i per dins encara més!!!!!!