24 d’agost del 2008

Alps Francesos

Estiu 2008, 2 d'Agost sortida direcció Grenoble parem a fer l'Infernet, barranc sense cap dificultat aparent, només el primer rapel on sembla que el mon s'acabi tot just entrar al rapel, amb condicions d'aigua més abundant pot ser més dificultós. Com a formació espectacular, només per això val la pena anar-hi. Descens 45 - 60 minuts com a màxim.








Dilluns 4 d'Agost Cascades d'Oëx, barranc poc freqüentat, anclatges precaris, i aigües no gaire netes, desdens curt, amb rapels força llargs, està bé com a barranc de mig dia. Això si val la pena mirar una mica més a la dreta on hi ha el germà gran el barranc d'Arpenaz!.









Dimarts 5 d'Agost Barranc de la Diosaz, bona aproximació cap al massís de les Agulles Rouges 2:00 de bona pujada, a l'entrada veiem que la cosa va un pel abundant d'aigua, fem uns intents i decidim donar mitja volta i seguir avançant. Com a paisatge i flora és una excursió molt aprofitada.







Dimecres 6 d'Agost, Canyon d'Angon. Barranc en direcció al llac d'Annecy, i sortida a quests mateix llac. Espectaculat el primer rapel de 60 metres, però encara més el gran circ del segon rapel, si us ho mireu desde la via d'escapament. Apartir d'aquí és un barranc d'iniciació on és pot disfrutar molt, tant a nivell aquàtic com de paisatge.







Divendres 8 d'Agost, Cascade de la Belle Inconnue, Aproximació bastant forta, curta, però forta. Al començament la gran varietat i abundantflora que té, és com si estiguessis en una gran moqueta verda. Descens majoritariament obert, excepte en el moment que passem per la part més tancada i fosca on cal un frontal, espectacular!, i la sortida a un gran circ, on sembla que estiguis en mig de la jungla. Queden dos rapels ben llargs i emocionants.