25 de juny del 2007

Gorgues del CADY


Tornem a ser entre vosaltres ara, a les gorgues del CADY, una barranc al massís del CANIGOU, accedint per Vilafranca de Confloent, fins arribar a Castell. Preferible dos cotxes.

Aproximació 30 minuts en baixada i una petita remontada. Comença el descens, aigua per sobre del que seria "Normal", per tant bé!!. Freda com ha de ser per estar on està.

Al principi barranc molt obert, per tant tots els possibles escapes que volgueu (currats, però almenys n'hi ha), el primer rapel, amb un bon txorro d'aigua fa ballar a l'Edu, ens monta un guiat i baixem tots com marionetes, després comença la diversió de tobogans, un rera l'altre, caminar i algun que altre rapel, Paisatge preciós, i comença a taparar-se el cel un pel, són núvols baixos, res serio.

Els tobogans comencen a ser més emocionants, inclús n'hi ha que ens em d'imaginar l'aigua a la roca, més d'un "plantxasso", inclós el meu.

El grup avança bé, cap problema tècnic ni físic. No ens trobem a ningú fent el CADY. El salt, menys dos el resto es veu atret per saltar de 13 metres, "tot tipus de salts", l'aigua arrossega amb força els qui estan dins, s'ha de contrapossar amb els peus per evitar els drossages, aariben els passamans, obligats en segons quins trams, i desaconsellables en altres, n'hi ha fets amb cable d'estendre la roba, bastant precaris, sempre hi ha la possibilitat de variar de pasamans o desgripar.

Rapels amb aigua, però sense problema en la recepció, com a màxim petits rebufos, sempre evitant els evidents. El tobogan de la mort, increible, vist desde tots els punts de vista només dos es van llençar Un parell de ..., adrenalínic.







3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gandul, donde estan esas imagenes!!

Sergi ha dit...

Ya van tranquilos, que uno trabaja y no dispone de mucho tiempo, como antes, je, je

Anònim ha dit...

molttt be aquesttts videos adrenalítics!!