11 de març del 2008

Curs Instructor Descens Barrancs Març'08

Hem estat aquest cap de setmana, al rocodrom de Terrassa fent pràctiques de remuntar cordes, canvi de corda en un rapel, rapel amb superació de nus, desfer un bloqueig (alondra) del company baixant per una altre corda, i varem estar probant de baixar amb valdostano, quan es fa bé, és increiblement perfecte!.



Diumenge ens tocaba fer de profes, en grups reduits de 2-3 persones, anavem practicant tots els coneixements que em estat tocant tant els monitors com els instructors, varem anar a fer el barranc del Clot de Sajolida a montserrat (vinya nova), molt bé per fer pràctiques ja que amb els seus 23 rapels dóna per practicar, però el seu equipament és bastant "regular", per tant si aneu a fer-lo no està en portar alguna cosa, per si les mosques.



Com a organització cap remarcar-ho en Negreta, aquesta vegada, hi hagut, organització, preparació, claretat, i sobre tot el grup s'ha vinculat molt. Per tant aquesta vegada si que hem de felicitar a la FEEC, per la millora, i sobre tot pel grup que ho està organitzant.