1 de febrer del 2005

Barranc Torrent de la Corva

Sortim direcció Vic-Ripoll-Puigcerdà, al arribar a la població de Ribes de Fresser, i després de passar l'estació de trens, hi ha un pont per creuar el Fresser cap a la dreta direcció el poble de la carretera (GIV5263) puja uns5 km, abans d'entrar al poble, surt una pista per l'esquerra que et porta al Coll de . El camí va fent curvas molt tancades, la primera a l¡esquerra i després una altre a la dreta, uns cents de metres i creua el Coll de la Por-tella. Cresta rocosa de la Serra de Perramón. Corva molt tancada a l'esquerra, pista abandonada. A 200 metres de l'entrada, un pla a la dreta, que per un forta pendent ens porta al torrent. Es aquí deixarem el cotxe. Una vegada aquí seguirem pel torrent i ens aniran encaminant un seguit de resalts i rapels, algun d'ells amb molt d'ambient.
La sortida del barranc es pot fer de diferents :
La primera opció és fer el 4 rapels que queden després del pont de roca i sortir per la dreta per una canal a la dreta, equipada amb cables d'acer. Al arribar a una pista anirem direcció a l'esquerra i aquesta anirà agafant una tendencia a la dreta, aquesta ens portarà directament al cotxe.
La segona opció consisteix en sortir 2 rapels després del pont de roca, per un camí que també està a la dreta i ens portarà a la canal, que posteriorment ens portarà a la pista que porta al
La tercerta opció és fer el descens integral, fins que ens porti al Restaurant, que porta a la carretera de Ripoll a Ribes, per fer-ho així necessitarem dos cotxes.